Garantie voorwaarden

Garantie Voorwaarden

Wij houden van transparant en correct zaken doen!

Carpoint Dongen heeft gedeponeerde leveringsvoorwaarden welke op verzoek ter inzage liggen op ons bedrijf en tevens terug te vinden zijn op de website.

Garantie

Indien u heeft gekozen voor het Garantie pakket word dit door ons altijd schriftelijk bevestigd op uw aankoop factuur.
Occasions die tegen meeneemprijzen of op verzoek zonder garantie worden verkocht zijn ten aller tijden uitgesloten van garantie.

Wat valt onder ganrantie?

Onder de occasiongarantie valt onder meer reparatiekosten (onderdelen en arbeidsloon) van de verzekerde motorrijtuig als deze niet meer naar behoren functioneert als gevolg van een onverwacht mechanisch mankement van een verzekerd component. Het defect dient zich voor te doen gedurende de looptijd van de garantie. De gevolgen van de mechanische defecten zijn niet gedekt.
De occasiongarantie geldt niet voor het vervangen of repareren van onderdelen die niet defect zijn.

Garantie termijn

Wij hanteren een maximale termijn van 6 maanden, ingaande datum van aflevering.

Garantie aanmelden

Indien u een eventuele garantie claim heeft die onder garantie valt, dient u dit ons per E-mail of schriftelijk te melden met vermelding van uw telefoonnummer en kenteken zodat wij in de gelegenheid zijn met u een afspraak te maken voor reparatie, en uw probleem snel op kunnen lossen.

Garantie reparatie

Wij repareren in eigen beheer en uitsluitend na schriftelijk toestemming van CarPoint Dongen elders.
Alle reparaties die men zonder schriftelijke toestemming door ons elders al heeft laten uitvoeren zijn ten aller tijden uitgesloten van garantie, en geheel voor eigen rekening van de geregistreerde eigenaar/houder van het voertuig en worden niet vergoed.

Leen Auto

Indien beschikbaar kunt u tijdens de garantie reparatie van ons beschikken over een leenauto a 39 euro per dag,brandstofkosten en het eventueel toebrengen van schade aan de leenauto zijn voor rekening gebruiker.

Aanmelden garantie kunt u online doen via onze contact pagina of door een email te sturen naar [email protected]

Back to top